dimarts, 19 de setembre del 2017

I JORNADA D'EDUCACIÓ DEL COLL

Comunicadores del Coll.  La Comissió d'Educació de la Taula Comunitària  ens presenta la 1a Jornada d'Educació del Coll, un projecte creat amb molta il·lusió que té com a objectiu oferir un espai de reflexió, aprenentatge i debat al voltant d'un dels temes que més ens afecta a tots i totes: l'educació.

La Jornada tindrà lloc el dissabte 30 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, des de les 10:30 h fins les 21:30 h, i comptarà amb una programació pensada per a tots els públics, on des dels més petits fins als més grans podran gaudir de tallers, xerrades i activitats pensades exclusivament per a ells. A més a més, disposarem d'un espai de cafeteria permanent, situat a la quarta planta, on podreu passar l'estona prenent un cafè, petant la xerrada o menjant quelcom durant les pauses. I tot això de franc!

jornadaeducaciocoll.wordpress.com

Aquest és el web al que us heu de dirigir per veure la programació i realitzar les vostres inscripcions. També podeu fer-ho des del Centre Cívic, posant-vos en contacte amb les seves tècniques.

Cal que totes i tots participem i gaudim plegats d'aquesta diada educativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada