dilluns, 18 de setembre del 2017

El Centre Cívic El Coll-La Bruguera celebra el 25è aniversari amb una exposició i moltes més activitats



El Centre Cívic El Coll-La Bruguera està de festa perquè va néixer fa 25 anys, concretament al 1992 . La celebració del seu vint-i-cinquè aniversari va començar aquest passat divendres amb la inauguració d’una emotiva exposició dels seus 25 anys, a càrrec del Grup Artístic ZÖ3. L’exposició fotogràfica està formada per 25 persones que han estat molt representatives al llarg d’aquests 25 anys de vida del Centre Cívic El Coll-La Bruguera. Són 25 bons retrats en blanc i negre protagonitzats per diversos veïns del Coll així com treballadors del centre cívic i el seu director, Xavi Franch. A cada fotografia podem llegir el que ha representat el Centre Cívic per a cadascú i cadascuna dels retratats i com se l’imaginen que serà al futur.


La inauguració de la celebració de l’exposició va tenir lloc a partir de les 19,00 hores i allí es van reunir persones que formen part del passat, present i futur del Centre Cívic El Coll-La Bruguera. Persones que van treballar al centre i que van gaudir de les diferents activitats i serveix que  n’ofereix als veïns i veïnes del Coll. Persones que hi treballen actualment i que gaudeixen de les activitats i espais pels petits, pels joves, pels adults i per la gent gran. Petites persones que van al casal infantil i corren pel Centre Cívic de la mà dels seus pares. Com dèiem abans, passat, present i futur es van reunir al Centre Civic El Coll-La Bruguera per celebrar els primers 25 anys de vida del centre.


A la inauguració de l’exposició del vint-i-cinquè aniversari van estar presents molts veïns del barri, així com diversos treballadors i el director del centre cívic, treballadors municipals del Districte de Gràcia i el Conseller del Districte de Gràcia, Robert Soro. Va haver uns petits però emotius discursos a càrrec de Xavi Franch, director del Centre Cívic El Coll-La Bruguera, i de Robert Soro, Conseller del Districte de Gràcia, on van explicar el què ha significat el Centre Cívic per a ells i pel barri. En aquest enllaç podeu veure un vídeo de com va anar la inauguració. Després va haver un pica-pica i a les 21,00 hores una obra especial de teatre d’humor i improvisació a càrrec de la companyia Planeta Impro. La festa va continuar aquest passat dissabte amb una minifesta infantil, una classe oberta de Melborne Shuffle, l’actuació dels tabalers de la Malèfica del Coll i concerts de Los Chaborrillos i DJ Txarnego. La celebració dels 25 anys del Centre Cívic El Coll-La Bruguera continuarà al llarg d’aquest mes de setembre amb un ball per a gent gran, una mostra de curt-metratge, la presentació del web-doc “Memòria oral de la Bruguera” i un concert a càrrec de l’orquestra de flautes dolçes Musicus. En aquest enllaç us deixem més detalls de la programació relacionada amb el vint-i-cinquè aniversari del Centre Cívic El Coll-La Bruguera. 

Per acabar només dir: Per molts anys Centre Cívic El Coll-La Bruguera!! Que en facis molts més i que siguin molt enriquidors pel barri del Coll i pels seus veïns i veïnes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada