dimarts, 27 de juny del 2017

AICEC-ADICAE donarà una xerrada d'assessorament als afectats pel tancament del Banco Popular al Centre Cívic El Coll- La Bruguera


El proper dimarts, 4 de juliol, a les 17 hores, representats de l'associació AICEC-ADICAE vindran a donar una xerrada  al  Centre Cívic El Coll – La Bruguera. Serà una xerrada d'assessorament dirigida, principalment, als afectats pel tancament del Banco Popular però també per a tothom que vulgui estar més informat sobre la situació econòmica actual.

AICEC-ADICAE, Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya , és una associació de consumidors que vetlla pel consum crític, ètic i responsable i que actua com a intermediari entre el ciutadà i les grans entitats financeres. L’objectiu d’AICEC-ADICAE és aconseguir una societat més justa des de l'àmbit del consum financer, millorant la informació i les relacions entre empreses financeres i els consumidors. Al llarg d'aquests anys han treballat per resoldre casos col·lectius que van de les acadèmies d'anglès o el frau filatèlic fins a les participacions preferents i les clàusules sòl a les hipoteques, entre d'altres. També han participat en l'elaboració del Codi de Consum de Catalunya i han intervingut en altres lleis discutides al Parlament de Catalunya. AICE-ADICAE és membre del Consell de les Persones Consumidores de Catalunya, del Consell Municipal de Consum de Barcelona i de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, així com de les Juntes Arbitrals territorials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada